Plakinstructie

PLAKINSTRUCTIE STICKER

  • Wrijf met een (bank)pasje hard over de transparante folie op de sticker. Doe dit een paar keer heen en weer, in alle richtingen.
  • Hierna trek je voorzichtig de transparante folie van de ondergrond. Het is de bedoeling dat de sticker op de transparante folie blijft plakken. Wanneer de sticker niet goed blijft hechten aan de transparante folie, plak je de sticker weer voorzichtig terug op de ondergrond en wrijf je nog enkele keren met je (bank)pasje over de transparante folie, net zo lang tot het lukt dat de sticker op de transparante folie blijft plakken.
  • Wanneer je de transparante folie met sticker van de ondergrond hebt verwijderd, plak je de sticker op de transparante folie op de plaats waar je ‘m op wil plakken. Zorg dat deze ondergrond schoon en ontvet is. Druk de sticker stevig aan op de door jou gekozen ondergrond. Hierna ga je wederom met het bankpasje over de transparante folie.
  • Nu trek je langzaam de transparante folie van de sticker. Wanneer de sticker nog blijft plakken aan de transparante folie, druk je de sticker weer voorzichtig terug op z’n plek en herhaal je het wrijven met het bankpasje over de transparante folie, nu moet de sticker blijven plakken op de door jou gekozen ondergrond.
error: Kopiëren is helaas niet toegestaan