Over Petite Mari

 

Wat leuk dat je Petite Mari hebt gevonden! Graag stel ik mezelf aan je voor, het gezicht en de creatieve hand achter Petite Mari.

Ik ben Marianne.

Ik ben altijd al creatief geweest. Als kind knutselde ik graag, schreef ik volop manuscripten (die ik ook daadwerkelijk als kind naar uitgeverijen opstuurde – zonder vruchtbaar resultaat uiteraard) nadat mijn vader op jonge leeftijd overleed en had ik altijd nieuwe ideeën om wat moois te creëren. In de loop der jaren zijn m’n interesses op het creatieve vlak veranderd en vooral ontwikkeld.

De eerste keer dat ik iemand anders blij kon maken met een door mij gemaakte creatie, gaf zoveel voldoening en vreugde, dat ik me hierin verder wilde ontwikkelen. En zo kwam in 2017 Petite Mari tot leven, vernoemd naar m’n dochter. Een plek waar ik kan doen en maken wat en hoe ik dat wil. Zo kan het zomaar zijn dat het assortiment wisselt van producten, omdat ik graag experimenteer. Ik vind het fantastisch om nieuwe dingen te creëren, de online winkel zal dan ook regelmatig worden aangevuld met nieuwe, unieke producten waar ik heel blij van word. In onze tuin staat mijn ‘woman-cave’, waarin ik de ruimte heb om met prachtige materialen en apparaten de mooiste creaties te kunnen creëren. Ik werk vooral graag met hout, een prachtig, flexibel maar kwalitatief goed product waarmee je eindeloos kunt variëren!

Als je geïnteresseerd bent in mij persoonlijk, vertel ik je ook graag meer. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, tussendoor heb ik nog enkele jaren gespendeerd in Julianadorp, in de kop van Noord-Holland. Maar eens een Haagsche, altijd een Haagsche, dus dit Julianadorpse avontuur was van relatief korte duur tot we terugkeerden naar de Randstad.
Ik heb een MBO diploma in het ondernemersschap, dit is toch altijd wel al een passie geweest. Ik werkte dan ook graag naast m’n opleiding, bij Albert Heijn, waar ik ook m’n man ontmoette. Samen kregen we drie prachtige kinderen, twee zoons en een dochter. Mijn mooiste en waardevolste creaties!

Naast Petite Mari en de creativiteit ga ik ook graag een weekendje weg met m’n gezin, ben ik lichtelijk Pinterest-verslaafd, kijk het liefste naar Amerikaanse series, ben ik graag af en toe een dag offline en ben ik dol op lekker en goed eten. Ik verken graag het bos en ben dol op ruimtevaart. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik een fan ben van André Kuipers, die ik ook al eens heb mogen ontmoeten. Bovenal ben ik graag creatief bezig, met of zonder kinderen. Aquarellen, houtbewerking, knippen, plakken…. heerlijk om bezig te zijn met verschillende materialen!

Met Petite Mari kan ik m’n creative ei kwijt. Pure ontspanning om iets moois te mogen maken. Naast de webshop bezoek ik met Petite Mari ook enkele keren per jaar markten en braderieën. Onwijs leuk om ook offline contact met klanten te hebben! Wil je Petite Mari graag een keer in real life ontmoeten? Hou dan de Facebook pagina van Petite Mari in de gaten voor nieuwe data. Ik vind het ontzettend tof om de bezoekers van Petite Mari ook in real life te ontmoeten!

Mocht je iets bij Petite Mari bestellen, onthoud dan dat ieder product met veel liefde wordt gemaakt.

error: Kopiëren is helaas niet toegestaan