F.A.Q.

Bestellen

Verzending

– Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Dit is afhankelijk van wat je bestelt. Losse producten die niet bewerkt hoeven te worden kun je binnen 3 werkdagen verwachten; deze worden een dag na ontvangst van betaling verzonden. Gepersonaliseerde producten hebben een maximum van 14 werkdagen. Wanneer het product naar je onderweg is, ontvang je een Track & Trace code waarmee je je jouw bestelling kunt volgen.

– Hoe kan Petite Mari zonder verzendkosten  producten (binnen Nederland) leveren?

Door goede prijsafspraken met PostNL kan Petite Mari de verzendkosten laag houden. Daarom zitten de verzendkosten al berekend in de verkoopprijs. Bestel je vanuit een ander land dan Nederland? Dan komen er wel verzendkosten bij.

  • – Waarom ontvang ik mijn bestelling niet in een mooie, hippe fancy verpakking?
  • Petite Mari doet ook graag mee, waar kan, aan de vergroening waar kan. Recycling is één van onze nieuwste hobby’s. We verzamelen dozen van onszelf, buren en supermarkten en hergebruiken deze om de bestellingen in te verzenden.

Over Petite Mari

– Kan ik Petite Mari uitnodigingen om te deelnemen aan onze braderie/fair/Ladies Night/markt?

Petite Mari staat altijd open voor uitnodigingen voor markten en braderieën. Mocht je van mening zijn dat Petite Mari een juiste aanvulling is voor jouw markt of braderie, stuur dan een mailtje naar info@petitemari.nl en vraag naar de agenda.

  • – Ik zou graag willen samenwerken met Petite Mari, doen jullie daar ook aan?
  • We staan graag open voor ideeën, dus heb je een plan waar we allebei blij van worden, mail ‘m dan vooral naar info@petitemari.nl en doe ons een voorstel. We werken graag samen met influencers, bloggers en andere (lokale) bedrijven.

 

Over producten

– Hoe moet ik mijn stickers opplakken?

Bekijk hier de plakinstructies.

error: Kopiëren is helaas niet toegestaan